ANGGARAN HARGA | ||||||
NASI | ||||||
1 | Nasi Putih | 1.20 | ||||
2 | Nasi Briani | 2.40 | ||||
3 | Nasi Tomato | 2.40 | ||||
4 | Nasi Minyak | 2.40 | ||||
LAUK AYAM/DAGING | ||||||
1 | Daging/ Ayam Masak Lemak | 3.00 | ||||
2 | Ayam Goreng Rempah | 3.00 | ||||
3 | Daging /ayam Briani | 3.00 | ||||
4 | Asam Pedas Daging | 3.00 | ||||
5 | Ayam/ Daging Masak Kicap | 3.00 | ||||
6 | Gulai/ Kari Ayam / Daging | 3.00 | ||||
7 | Ayam/ Daging Rendang | 3.00 | ||||
8 | Gulai Kawah | 3.00 | ||||
5 | Sup Daging/Ayam/ Tulang | 3.00 | ||||
LAUK IKAN | ||||||
1 | Ikan Kembung/ Selar/ Sadrin/Cencaru Goreng ( 1/2) | 1.50 | ||||
2 | Ikan Tenggiri/ Merah Goreng | 3.50 | ||||
3 | Ikan Kembung/ Selar/ Sadrin/Cencaru Masak Lemak ( 1/2) | 2.50 | ||||
4 | Ikan Tenggiri/ Merah Goreng Masak Lemak | 3.00 | ||||
5 | Asam Pedas Kembung/ Selar/ Sadrin/Cencaru | 2.50 | ||||
6 | Asam Pedas Tenggiri/ Merah/ Pari | 4.00 | ||||
Udang/sotong | ||||||
1 | Udang/ Sotong Petai | 3.00 | ||||
2 | Udang/ Sotong Kunyit | 3.00 | ||||
3 | Kari Udang/ Sotong | 3.00 | ||||
Gulai | ||||||
1 | Dalca | 1.50 | ||||
2 | Masak Lemak Pucuk Ubi | 1.50 | ||||
3 | Masak Lemak Pucuk Manis labu | 1.50 | ||||
4 | Gulai Ikan Masin Nanas | 1.50 | ||||
5 | Asam rebus keladi | 1.50 | ||||
Sayur | ||||||
1 | Sayur Campur | 1.00 | ||||
2 | Jelatah Timun | 1.00 | ||||
3 | Kang Kong Goreng | 1.00 | ||||
4 | Aneka Kerabu | 1.50 | ||||
Sampingan | ||||||
1 | ikan masin | 0.50 | ||||
2 | Papedom | 0.50 | ||||
3 | Telur Masin | 1.00 | ||||
4 | Ulaman dan Aneka Sambal | 0.60 | ||||
Pencuci Mulut | ||||||
1 | Air Kordial/ buah 1 jenis | 0.50 | ||||
2 | Ais Krim | 2.00 |
Tel: 01112272243 (Hazirah)/017-2838664 (Abi) email: kateringseribelanga@yahoo.com
ANGGARAN HARGA
ANGGARAN HARGA INI HANYALAH SEBAGAI PANDUAN, HARGA SEBENAR ADALAH BERDASARKAN JUMLAH TEMPAHAN, CARA PEMBAYARAN DAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN. ( UNTUK PANDUAN SILA HUBUNGI KAMI )
Subscribe to:
Posts (Atom)